OPI Verkooppunt

Base en Top Coats

ChipSkip

 Een gepatenteerd OPI product ter voorkoming van afbladderen van nagellak op natuurlijke nagels. Zorgt ervoor dat nagellak beter hecht, waardoor deze langer en mooier blijft zitten. Maximaal 1x per week aanbrengen vóór de gekozen base coat.

 

 

 

Natural Nail Base Coat

 Transparantroze coat; altijd aanbrengen voor het lakken. Verbetert de hechting en voorkomt dat kleurstoffen in de nagel dringen. Uitsluitend aanbrengen op de natuurlijke nagel. Door de transparantroze kleur wordt, indien de nagel niet verder wordt gelakt, het roze van de natuurlijke nagel geaccentueerd.

 

Ridgefiller

 Base coat die oneffenheden op de nagel egaliseert. Ook geschikt voor kunstnagels. Beschermt tegen indringen van kleurstoffen en droogt mat op, waardoor egaal aanbrengen van een gekleurde lak makkelijker gaat.

 

Top Coat

 Wordt over nagellak aangebracht voor een mooie, hoogglanzende beschermlaag. De lak wordt hierdoor nog dieper en voller van kleur en beschadigt minder snel.

 

Rapidry Top Coat

 Sneldrogende top coat met een nog mooiere hoogglans en hardere beschermlaag. Wordt op dezelfde manier aangebracht als normale top coat. Na gebruik goed sluiten en nooit in het felle daglicht zetten. Hierdoor wordt de houdbaarheid aanzienlijk verlengd.

 

 

Nagelverharders

Nail Envy Nagelversteviger biedt voor elk type probleemnagel een oplossing. Vergeelt absoluut niet en geeft géén brandend gevoel op dunne, gevoelige nagels. In kuurvorm gebruiken: bij aanvang 2 laagjes aanbrengen. Daarna om de andere dag een laagje er overheen. Na 1 week alles verwijderen met OPI remover en de hele handeling minimaal 3 aaneengesloten weken herhalen. Na de kuur als verzorgende Base Coat te gebruiken. Prijs va. € 24,95

 

Nail Envy Original

 Superverharder voor nagels, die in zeer slechte conditie zijn (na verwijderen van kunstnagels, nagelbijter). Rijk aan tarweproteïne en calcium; versterkt, herstelt en beschermt nagels tegen uitwendige invloeden.

 

Nail Envy Matte

 Nail Envy Original in een "Matte" uitvoering, speciaal voor mannen of voor personen die vanwege hun beroep geen glanzende nagels mogen hebben.

 

Nail Envy Dry & Brittle

 Maakt harde en brokkelige nagels flexibeler, waardoor ze minder snel breken. Op basis van vochtinbrengende tarweproteïne en vitamines C en E. Kan na de kuur worden gebruikt als Base Coat én als Top Coat.

 

Nail Envy Soft & Thin

 Maakt zachte, buigzame nagels harder, langer en sterker. Op basis van vochtinbrengende tarweproteïne, met extra calcium en zeemineralen. Kan na de kuur worden gebruikt als Base Coat én als Top Coat.

 

Nail Envy Sensitive & Peeling

 aakt gevoelige, dunne of splijtnagels steviger. Formaldehyde-vrij met vochtinbrengende tarweproteïne, vitamine E, verzachtende Kukui notenolie én Aloë Vera. Kan na de kuur worden gebruikt als Base Coat én als Top Coat.

 

Nail Envy Maintenance

 Deze Nail Envy op basis van vochtinbrengende tarwe proteïnen en calcium, is bedoeld om het resultaat dat je met een kuur van een andere variant hebt bereikt, te behouden. Ben je nog niet helemaal tevreden over je nagels, gebruik deze variant dan in kuurvorm. Je kunt deze Nail Envy vervolgens ook perfect gebruiken als verzorgende Base Coat.

 

Start to Finish

 Formaldehyde-vrije nagelverharder voor nagels die een opkikker kunnen gebruiken. Dit is een drie-in-één product, nl. nagelverharder, base coat én top coat. Kan ook als kuur gebruikt worden, op dezelfde manier als Nail Envy.

Sneldroger

DripDry

 Sneldroogmiddel voor nagellak met handige pipet; bevat Jojoba olie en vitamine E voor verzorging van de nagelriemen. Wacht 60 seconden na aanbrengen van nagellak en top coat en breng dan 1 à 2 druppels aan op de nagels. De nagellak voelt droog aan na 60 seconden en is volledig uitgehard binnen 5-10 minuten!

 

Vijlen

OPI Crystal File

 Heeft een ultrafijn oppervlak voor veilig vijlen van natuurlijke nagels zonder deze te beschadigen en om haakjes te voorkomen. Ook voor brokkelige of splijtnagels is deze Crystal File een uitkomst, omdat bij herhaaldelijk gebruik de conditie van de nagels zichtbaar verbetert!

 

 

OPI Brilliance vijl

 Geeft nagels een superhoogglans! Begin met de groene zijde en werk nagels af met de witte zijde voor een prachtig glanzend resultaat, wat zo'n 2 weken zichtbaar blijft. Kan door het zeer fijne oppervlak elke 2 weken gebruikt worden zonder dat de nagel daar dunner van wordt. LET OP; mag nooit in contact komen met olie of crème! Gebeurt dit toch dan is de werking meteen weg. In originele verpakking bewaren.

 

Removers

 

ExpertTouch Nagellakremover

Zacht verzorgende nagellakremover met frisse citrusgeur. Ultrasnelle werking; speciaal ontwikkeld om donkere kleuren nagellak en glitterlakken te verwijderen.. Geschikt voor natuurlijke nagels en kunstnagels.

 

Nagellakremover

Acetonarme nagellakremover met aloë vera en een aangename geur. Zeer snelle werking. Geschikt voor natuurlijke nagels en kunstnagels.

 

Nagellak Correctorpen

Correctorpen met extra stiftje. Deze pen is navulbaar met OPI nagellakremover. Voor het corrigeren van nagellakfoutjes.

 

Nagellakverdunner

Uniek OPI product voor het verdunnen van nagellak die dik is geworden, zonder verlies van kwaliteit en glans. Ongeveer 6 druppels nagellakverdunner toevoegen, goed schudden en de nagellak is weer als nieuw.

TIP: Gebruik hiervoor nooit remover of aceton; hierdoor gaat nagellak strepen, het droogt veel minder snel en verliest glans.

 

Nail Wipes

Dunne, absoluut pluisvrije doekjes voor het verwijderen van nagellak. Door de unieke samenstelling is een minimale hoeveelheid nagellakremover nodig, dus erg zuinig in gebruik.

TIP: Ook perfect te gebruiken voor het zacht verwijderen van oogmake-up!