Home

Tijdelijk even geen behandelingen in de studio

 

Landweg 3 (200 meter gelegen van station Vathorst)

3829 MK

Hooglanderveen / Amersfoort

 

In verband met de Corona maatregelen is de studio even gesloten. Uiteraard ben ik wel telefonisch bereikbaar voor informatieen advies  en het leveren verzorgingsproducten.

 

Bij Nagelstudio Vathorst in Amersfoort bent u aan het goede adres voor mooie handen en nagels. Wij werken al 18 jaar met de luxe OPI producten. OPI Heeft al ruim 35 jaar ervaring in handen en voeten, dat staat gegarandeerd voor kwaliteit! 

 

O•P•I GelColor al eens geprobeerd? Direct droog & uitgehard, 14 dagen glanzend en kleurvast! De natuurlijke nagel wordt niet belast en is snel en eenvoudig te verwijderen. Ideaal voor bruiden of vakantie, en kan ook op teennagels worden aangebracht. 

  

Met behulp van nagelversteviging en coaching worden Nagelbijters trotse EX-Nagelbijters. Inmiddels hebben wij al tientallen nagelbijters en frutsers kunnen helpen, zij zijn nu trots op hun mooie handen en nagels. Bel vrijblijvend voor meer informatie.

 

Ook bieden wij speciale behandelingen voor gitaristen, met behulp van een Gelof acryl- systeem creëren wij een natuurlijke nagel die naar eigen wens te verlengen en/of te verstevigen is.

 

Op zoek naar een leuk cadeau? Ook voor cadeaubonnen en Fijne OPI verzorgingsproducten kunt u terecht bij ons! Mail of bel, wij helpen u graag verder.

 

Verkooppunt van O•P•I nagellakken en verzorgingsproducten.

Behandelingen & verkoop op afspraak.

 

Neem contact op

 

Bekijk de behandelingen

 

Boek online gemakkelijk en snel een afspraak

 

 

Nagelstudio Vathorst Amersfoort