Nagelbijter?

Ex-nagelbijter

Ben je het zat om je handen te verstoppen? Dan is het de hoogste tijd voor verandering. Stop gewoon met nagelbijten, zou je dan zeggen! Maar helaas is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

 

Uit ervaring met mijn klanten (ex-nagelbijters ) weet ik dat het niet makkelijk is.

Maar het kan! Ook jij kunt van deze gewoonte af. 

 

Inmiddels hebben wij al tientallen vrouwen én mannen geholpen om van hun nagelbijten af te komen. We maken niet alleen je nagels mooi, maar ondersteunen je ook in het gehele proces. Met onze ervaring op dit gebied zorgen we ervoor dat jij straks weer met trots je handen en nagels kunt laten zien aan de buitenwereld.

 

Denk je eens in; zorgeloos iets aan te kunnen wijzen met een verzorgde hand of genieten van de aanblik van een mooie ring op jouw hand. De aandacht mag weer naar je handen, zou dat niet heerlijk zijn?

 

Wacht niet langer, jij kunt geholpen zijn met een kunst systeem! Doormiddel van een gel- of acryl nagel is het niet meer mogelijk de nagels (ongemerkt) te beschadigen. Ook ben je je nu eerder bewust van je gewoonte, en zorgt de volgende afspraak in de salon voor een stok achter de deur.

 

Het hoeft niet voor iedereen een lange roodgelakte nagel te worden, denk eraan dat een kunstsysteem ook een nette korte nagel kan betekenen(met desgewenst en klein natuurlijk wit randje). Alles gaat in uitvoerig overleg met jou!

Niemand hoeft te weten dat er een gel laagje is geplaatst! Dit is dus zeer geschikt voor de heren!

 

Bel 06-10339384 voor informatie of een vrijblijvende afspraak waarin ik je graag uitleg hoe we voor je te werk gaan.

 

 

Ex nagelbijter na enige tijd, het kan echt!
Ex nagelbijter na enige tijd, het kan echt!

Voor behandeling

Voor behandeling

Na behandeling

Na behandeling

Ongeloofelijk!

Na een paar maandjes is het nagelbed aanzienelijk hersteld! Nog steeds, heeft deze klant veel plezier van haar mooie nagels en heeft zij haar gewoonte afgeleerd. Wat ben ik trots op deze klant!

Ongeloofelijk!

Ook mannen kunnen het!

voor behandeling
voor behandeling

Wat een resultaat!

na enige tijd
na enige tijd

Voor behandeling

Voor behandeling

Na behandeling

Na behandeling

Dit model heeft na jaren haar nagelbijt-drang overwonnen, dat was een feestje waard!

Ze heeft tot op de dag van vandaag keurige handen!