Nieuws

01-06-2023

Repair Mode™, een baanbrekend nagelserum met gepatenteerde technologie!

01-06-2023

OPI introduceert Repair Mode™

 

Een baanbrekend nagelserum met gepatenteerde technologie om nagels te herstellen én de verbeterde Nail Envy®-formule om nagels te versterken.

Het #1 wereldwijde professionele nagelmerk OPI transformeert de nagelverzorgingscategorie. Repair Mode™ met gepatenteerde Ulti-Plex Technology™, een baanbrekende innovatie, is het allereerste hechtingverhogende nagelserum in zijn soort. Repair Mode™ gaat verder dan tijdelijke versteviging op het oppervlak. Het dringt door en absorbeert in de nagel om 99% van het keratine-eiwit* diep te herstellen en 4x sterkere nagels te bouwen in slechts 6 dagen.*

De revolutionaire Repair Mode is een essentiële stap om natuurlijke nagels in optimale conditie te herstellen. De gepatenteerde Ulti-Plex Technology™ bootst de eiwitstructuur van de natuurlijke nagel na om nagels van binnenuit te herstellen, in tegenstelling tot alle andere producten die tot nu toe op de markt zijn. OPI daagt fans uit om hun nagels volledig te boosten door Repair Mode zes dagen lang twee keer per dag te gebruiken. In minder dan een week zijn de nagels hersteld met 99% keratine reparatie. Door de Repair Mode minder dan een week op de blote nagels te dragen, kunnen consumenten weer sterke nagels krijgen, zodat ze zonder zorgen de nieuwste nagelkleuren, innovatieve behandelingen en de tofste trends kunnen laten zien.

De actieve ingrediënten van het serum dringen de nagel binnen om nieuwe bindingen op te bouwen, waardoor sterkere, gladdere, gerepareerde nagels ontstaan. De Repair Mode beschermt de nagels ook tegen de effecten van het dagelijks leven met 94% bescherming tegen schade aan keratineproteïne* in slechts zes dagen. Repair Mode kan ook onder nagellak of GelColor met twee lagen worden gedragen.

"Nagelbeschadiging gebeurt door dagelijkse activiteiten zoals onze handen wassen, schoonmaken en douchen. Dit breekt de keratinebindingen af. Nagelbeschadiging behandelen is een van de grootste consumentenbehoeften met de laagste producttevredenheid”, legt Sarah Fairneny, Vice President, OPI Research & Development uit. “Ons doel was om een revolutie teweeg te brengen in de nagelverzorging voor zwakke en beschadigde nagels en om alledaagse schade te bestrijden, door een technologie te ontwikkelen die gebroken bindingen van binnenuit de nagel kan herstellen.

 

 

ot nu toe werkten nagelverstevigende producten meestal door de nagel te versterken met polymeerfilmvormers, waardoor een beschermende laag over de bovenkant van de nagel ontstond. Zodra het product wordt verwijderd, verdwijnen ook de versterkende effecten”, vervolgt Fairneny. “Ulti-Plex-technologie dringt door in de nagel en bouwt verbindingen op in de beschadigde keratine om te herstellen en te beschermen. Vergelijkbaar met hoe Plex-producten een revolutie teweeg hebben gebracht in haarverzorging, is Repair Mode een doorbraak voor de categorie nagelbehandeling. Met de Repair Mode kunnen fans ervaren hoe hun natuurlijke nagels in slechts zes dagen in hun natuurlijke staat worden hersteld.”

OPI's bestseller Nail Envy® Strengthener krijgt ook een upgrade met een nieuwe en verbeterde veganistische formule en zes nieuwe kleuren. Met Tri-Flex Technology™ bedekt het exclusieve gepatenteerde polymeer het nageloppervlak en creëert een vloeibaar schild dat de nagel versterkt met laagopbouwende power. De nieuwe en verbeterde Nail Envy biedt geavanceerde versterking voor 95% sterkere nagels in slechts 1 week.* De formule bevat ook biotine, vitamine A, C, E en calcium om de nagels te voeden.** Nail Envy versterkt en beschermt nagels tegen breken, chippen en splijten voor mooie, sterkere natuurlijke nagels. Na slechts één week was 98% van de consumenten het ermee eens dat de nagels verzorgd aanvoelden*** en 94% was het ermee eens dat de nagels er onmiddellijk beter uitzagen, inclusief het opvullen van richels.**

Fans van Nail Envy kunnen nu de nieuwe en verbeterde versterkende formule en kleur in één hebben. Samen maken Repair Mode en Nail Envy het nieuwe OPI-behandelingsassortiment compleet voor mooie, sterke en gezonde natuurlijke nagels. Repair Mode en Nail Envy zijn 9-Free, veganistische formules zonder dierlijke ingrediënten of bijproducten. Beide zijn klinisch getest en ontwikkeld door nagelwetenschappers. De Repair Mode wordt aanbevolen voor beschadigde nagels om de nagels in optimale conditie te brengen. Het moet tweemaal daags worden aangebracht, in de ochtend en in de avond, gedurende zes dagen. Nail Envy wordt aanbevolen voor alle nageltypes, inclusief zwakke, dunne, zachte en gebarsten nagels. Om te gebruiken, eenmaal per dag aanbrengen gedurende zes dagen, met twee lagen op de nagels voor de eerste toepassing en één laag op de nagels voor de volgende vijf dagen. Gebruik voor mooie, gezonde natuurlijke nagels eerst de Repair Mode om de nagels te repareren en breng vervolgens Nail Envy aan om kracht en bescherming te behouden.

 

bron;OPI

 

09-02-2023

Nature Strong by OPI, onze eerste vegan nagellak van natuurlijke oorsprong! op bestelling leverbaar

Nature Strong by OPI, onze eerste vegan nagellak van natuurlijke oorsprong! op bestelling leverbaar

Wij weten dat je het belangrijk vindt wat je precies op je nagels aanbrengt, maar dat je niet wil kiezen tussen “natuurlijk” en “goede resultaten”. Daarom hebben we ons enorm ingezet om een duurzame, natuurlijke nagellak te ontwikkelen, met veel kleurpigmenten, die goed blijft zitten. Dus je hoeft geen compromis meer te maken.

Elke unieke kleur is makkelijk aan te brengen en sneldrogend en staat garant voor 7 dagen mooi resultaat met een prachtige glans die blijft.

Elke kleur ademt milieubewustzijn en welbevinden uit, door de formule op basis van plantaardige ingrediënten als suikerriet, tarwe, maïs en een flesje en dop op basis van gerecyclede materialen. De premium formule is vrij van dierlijke ingrediënten en bijproducten en is dierproefvrij, zodat je je nagels, jezelf en de wereld om je heen bewust en op de allerbeste manier kunt verzorgen. 

 

DE VOORDELEN:

 • Hoge kwaliteit natuurlijke ingrediënten 
 • 30 unieke kleuren
 • Geen Base Coat nodig
 • Top Coat is optioneel
 • Makkelijk aan te brengen
 • Sneldrogend
 • Prachtige glans
 • 7 dagen mooi resultaat 
  (afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel)
 • Namen geïnspireerd door de natuur
 • Flesjes en doppen van gerecyclede materialen